Det etiska ljusvalet: Upptäck LumenFlows

Vill du lyfta ditt hem med dofter som inte kostar jorden? Upptäck LumenFlows – ljus som sprider både ljus och värme, med omtanke om vår planet och alla dess invånare.

Ett miljövänligt ljus

Vår passion för hållbarhet genomsyrar allt vi gör. Vi använder en certifierad blandning av kokos- och rapsvax,som ger en renare förbränning och minimal påverkan på miljön. Trävekar och glasburkar med trälock kompletterar den naturliga känslan, och allt är designat med återvinning i åtanke.

 

Medkänsla genom veganska ingredienser

Vi anser att skönhet och välbefinnande inte ska komma på bekostnad av djuren. Därför är alla våra produkter veganska och fria från animaliska produkter. De växtbaserade ingredienserna ger en ren och naturlig doft som både du och miljön kan njuta av.

Doft, men inte på djurens bekostnad

LumenFlows står för djurvänliga produkter och produktion. Vi garanterar att inga djurtester utförs på våra produkter eller ingredienser. Genom att välja oss,bidrar du till en mer medkännande värld.

Vårt löfte till dig

Vi är mer än bara ett varumärke – vi är en gemenskap som tror på att göra medvetna val för en bättre framtid. Varje LumenFlows-ljus representerar vårt engagemang för hållbarhet, medkänsla och etiskt ansvar.

Gå med oss på denna resa av ljus och inspiration! Tillsammans kan vi göra skillnad, en doft i taget.

Köp handgjorda, veganska och miljövänliga doftljus på lumenflows.se

Följ oss på sociala medier för mer inspiration och erbjudanden!

#lumenflows #hållbarhet #vegan #djurvänligt #doftljus

Tillbaka till blogg