Om LumenFlows

Emil Stridfeldt

Hej där! Jag är Emil Stridfeldt, en 34-årig IT-entusiast på en resa för att införa lite magi i ditt hem. På dagarna navigerar jag genom de digitala rikena av informationsteknik, men mitt hjärta bor i världen av heminredning och det varma skenet av ljus.

Inspirationen till LumenFlows kom från en enkel önskan – att hitta ljus som inte bara lyste upp ett rum, utan gjorde det med en åtagande om ekologisk medvetenhet. Frustrerad över bristen på alternativ beslutade jag mig för att blanda min IT-expertis med min passion för ljus, vilket födde idén om en doftens oas för hemmet som omfamnar både hållbarhet och stil.

Föreställ dig detta: en dans av en bredare låga och ett subtilt knastrande, tack vare en blandning av kokosnöt och raps. Beslutet att välja en träveke lägger till en ekologisk touch, skapar ett ljus som brinner inte bara längre utan med en intrigande ojämnhet, vilket gör varje ögonblick unikt förtrollande.

När det gäller dofter började jag med de som låg mig närmast hjärtat – de söta och fruktiga tonerna som ger ett leende. Men LumenFlows handlar inte bara om mina preferenser; det är en blandning av personliga favoriter och traditionella dofter för att tillgodose olika smaker. Trots allt bör en doft vara en inbjudan, inte en påtvingning.

Namnet LumenFlows har en dubbel essens – "Lumen", en mätning av ljus, symboliserar det varma skenet från våra ljus, och "Flows", som betyder både flödet av ljus och det förtjusande flödet av doft som tränger in i ditt utrymme.

I IT-världen omfamnar jag kraften i artificiell intelligens för att effektivisera mina ansträngningar och se till att jag har mer tid att skapa och koppla samman. Medan min resa på sociala medier fortfarande utvecklas ser jag fram emot möjligheten att blanda bitar och byte med LumenFlows mysiga charm.

Det här handlar om mer än bara ljus; det är en resa för att skapa ögonblick, väcka kopplingar och bringa en touch av miljövänlig elegans till ditt hem.

Välkommen till LumenFlows – där ljus möter doft i en dans av värme och undran.